Kimbrerne / 2013 Kim Olsen

2013 Kim Olsen, Aars Brydeklub

Morten Rasmussen, formand for Kimbrerkomitéen, sagde ved udpegningen af  Årets Kimbrer 2013:

Kåringen af Årets Kimbrer, er nr. 41 i rækken.
Der er tradition for at talen om Årets Kimbrer bygger op med faktuelle oplysninger for til sidst at afsløre navnet på Årets Kimbrer, for dem som ikke måtte at gættet det. Med Årets Kimbrer er denne fremgangsmåde svær af flere grunde.
For det første er personen blevet synonym med klubben, for det andet ser man personen hjælpe til hele stort set tiden under Kimbrerfesten.

Men at noget er svært skal ikke være en hindring for at prøve – men i vil måske hurtigt gætte hvem talen omhandler.
 Første ledetråd.
Årets Kimbrer er en person som har valgt at bruge en stor del af sin fritid i den pågældende klub som han er medlem af. Ja, medlem er denne person da, men han har aldrig selv været aktiv udøver i klubben og de fleste kender ham som formand, for han startede i klubbens bestyrelse i 1993 og efter kun 1 år blev han formand.
Årets kimbrer er en mand og han har været formand i 20 år.
 Anden ledetråd.
Årets Kimbrer er en arbejdshest, han siger næsten altid ja til forskellige opgaver og løser dem til UG enten selv ved at deltage eller uddele opgaven til andre. Han er med til at arrangere ture og stævner, både i ind- og udland. Han er altid velforberedt og klar til være indpisker til opgaverne, både i klubregi, men også til repræsentantskabs møder indenfor forbundet. Han er en person der ikke siger nej, hvis en man beder ham hjælpe med et problem.
 Opsummeret: Årets Kimbrer er en mand, formand for sin klub og ikke bleg for tage fat når det er i klubbens interesse. Han er en respekteret person blandt byens øvrige idrætsforeninger.
 Tredje og sidste ledetråd.
Årets Kimbrer kan lige om lidt ikke kun bryste sig af at være årets kimbrer. Han har også modtaget Dansk Brydeforbunds bronze nål i 2002, sølv nål i 2007 og guld nål i 2013.
Han har været medvirkende til at Aars brydeklub er kåret til at Årets Ungdomsklub 2012 – en titel der ikke kommer af sig selv, men gennem hårdt arbejde fra hele klubben, med en ledelse af en effektiv bestyrelse og trænere.

Giv en stor hånd til Årets Kimbrer 2013 fra Aars Brydeklub, Kim Olesen.
© Kimbrerne i Aars