Kimbrerne / 2016 Axel Pedersen

2016 Axel Pedersen, Aars Håndboldklub

Morten Rasmussen, formand for Kimbrerkomitéen, sagde ved udpegningen af  Årets Kimbrer 2016:

 
Lidt fakta omkring personen der nu om lidt skal udnævnes som Året Kimbrer 2016

Axel har gennem mange år ydet en kæmpestor indsats for Aars HK som spiller, træner, dommer og ikke mindst som leder.

Han er en ægte ”Aars HK´er”, der er fortsat som frivillig leder i en klub, efter han gennem mange år selv har haft store oplevelser som ungdomsspiller og seniorspiller på klubbens førstehold.

Her var han en målfarlig stregspiller, som gik forrest, når der skulle kæmpes for point. På banen var han en fighter, og det er en af de egenskaber, han har taget med sig i ledergerningen.

Som leder har han været stærkt medvirkende til at give spillere i Aars HK mange store oplevelser – og hans indsats for klubben har været utrættelig, også selvom hans egne 2 piger var flyttet fra byen, og derfor ikke spillede i klubben.
Axel har gennem mange år været formand for Aars HK, hvor han har ydet en meget stor indsats for klubben. Han var blandt foregangsmændene, da Aars HK sammen med Farsø KFUM stiftede eliteoverbygningen Team Vesthimmerland, hvor klubben i flere sæsoner i 1. division dermed var blandt landets 24 bedste herreklubber.


Også som leder går Axel således forrest, når nye tiltag skal søsættes – og når de daglige opgaver i klubben skal løses, tager Axel gerne fat. Det gælder alt lige fra at være dommer i børnekampe søndag formiddag – og til at tage del i forhandlinger med klubbens sponsorer.
 
------------------------------------------------------------------------------------
 
Fortjent hæder til Axel Heisz i Aars

 Det kræver en årelang indsats for Aars og idrætsforeningerne i byen at opnå så stor hæder, at man kan blive ”Årets Kimbrer”
I år tilfalder æren Axel Heisz Pedersen Aars Håndboldklub.
Det er ingen tvivl om at Axel Pedersen har fortjent æren.
Axel Pedersen har gennem mange år ydet en kæmpestor indsats for Aars Håndboldklub – som spiller, træner, dommer og ikke mindst som leder.
Han er en ægte ”Aars HKer”, der er fortsat som frivillig leder i en klub, efter han gennem mange år selv har haft store oplevelser som ungdomsspiller og seniorspiller på klubbens førstehold.
Axel Pedersen var en målfarlig stregspiller, som gik forrest, når der skulle kæmpes for point.
På banen var han en fighter, og det er en af de egenskaber, han har taget med sig i ledergerningen.
Som leder har han været stærkt medvirkende til at give spillere i Aars HK mange store oplevelser, og hans indsats for klubben har været utrætteligt, også selvom hans egne to piger nu er flyttet fra byen, og derfor ikke spiller i klubben mere.
Axel Pedersen har gennem mange år været formand for Aars HK, hvor han har ydet en meget stor indsats for klubben.
Han var blandt foregangsmændene, da Aars Håndboldklub sammen med Farsø KFUM stiftede eliteoverbygningen Team Vesthimmerland, hvor klubben i flere sæsoner har spillet i 1. division, dermed været blandt landes 24 bedste herreklubber.
Axel Pedersen stadig aktiv i klubben på flere fronter. Han går således forrest, når nye tiltag skal søsættes.
Og når de daglige opgaver i klubben skal løses, tager han gerne fat. Det gælder alt lige fra at være dommer i børnekampe søndag formiddag, til at tage del i forhandlinger med klubbens sponsorer.
Axel Pedersen er også gået aktivt ind i arbejdet for at få etableret et nyt sportscenter i Aars, det såkaldte Aars Vest.
Axel Pedersen har i mange år været ansat hos TDC, i dag YouSee.
© Kimbrerne i Aars