Kimbrerne / 2021 Kim Kolding Hansen

2021 Kim Kolding Hansen, Aars Håndboldklub

 Tommy Hejlskov, fungerende formand for Kimbrerkomitéen, sagde ved udpegningen af Årets Kimbrer 2021:

 Velkommen til Kimbrerfest 2021
 Og velkommen tilbage til Anlægget. Det   har vi glædet os rigtig meget til.

 Vi har mødt en utrolig opbakning fra alle   her i byen. Så det takker vi mange gange   for. Det
 gør absolut vort arbejde noget   nemmere.

Og så når vi ser det liv og den hygge der har været her, og ikke mindst omsætning, Så har det været en ren fornøjelse.

En af traditionerne ved festen er jo udnævnelsen af årets Kimbrer, så det må vi jo hellere komme i gang med

Dette Års Kimbrer har i mere end 30 år været frivillig i Aars HK.

Har trænet utallige ungdomshold på pige og drengesiden.
I øjeblikket er det U 15 pigerne der er så heldige at blive trænet af årets Kimbrer.

Det er både elite og bredde der har fået fokus.
Og talentudvikling er en af de store mærkesager når det gælder udvikling af de unge hånboldspillere.

Det er mange af de gode årgange der således har haft glæde af årets kimbrer. Og han har en kæmpestor aktie i at Aars HK har udviklet spillere til ligaen og diverse landshold.

Årets kimbrer har i mange år været en del af arbejdet omkring at sikre en grøn tråd i klubben. Bl.a siddet i sportsligt udvalg. Ligeledes er han dybt involveret i andre opgaver for Aars HK, såsom stævne- turnerings- og materialeudvalg.

Derudover har han deltaget for Jydsk Håndbold Forbund i arbejdet med seedning af ungdomshold til divisionsrækkerne.

For sin store indsats i håndboldsporten gennem mange år modtog han helt fortjent i 2020 Dansk Håndboldforbunds rejselegat

Så kriteriet om at have udført et stort og uegennyttigt stykke arbejde til gavn for ungdommen i Aars, er udfyldt til fulde.
Det er mig en stor fornøjelse at byde velkommen til Årets Kimbrer 2021 Kim Kolding Hansen

Årets Kimbrer er en mand af få ord

 
Han kender alt og alle, det er en af de bemærkninger, der falder om Kim Kolding Hansen, Hans Egedes Vej 73, Aars som søndag blev kåret til ”Årets Kimbrer 2O2l”.

Men faktisk er der en hel del i Aars, der ikke kender Kim Kolding Hansen, selv om han er født i byen. Sætningen er nemlig specifikt rettet mod håndboldsporten.
 
Der er han et kendt navn, og han kender virkelig alle. Men samtidig er Kim Kolding Hansen en meget stille person, der ikke gør væsen ud af sig selv, og ikke har behov for at stå helt fremme.

Det kunne han heller ikke helt skjule i søndags. Han var tydeligvis glad, men også lidt beklemt ved situationen. I håndboldkredse er der ingen tvivl om, at Kim Kolding Hansen er det helt rigtige valg som "Årets Kimbrer".

Han har i mere end 30 år været frivillig i Aars Håndboldklub. Han har ikke brugt megen tid i bestyrelsen, men har været i næsten alle udvalg, og ikke mindst har han været, og er, træner.

Han har trænet mange ungdomshold i Aars Håndboldklub

Han er typen der kender alle spiller også på de hold han ikke træner. Det er medvirkende til, at han kan spotte talenter i klubben, og har været med tit at føre mange langt frem.

Han var træner for Helle Simonsen, der nåede at spille 39 A-landskampe og han har trænet den U14 årgang i Aars, der blev danske mestre. Flere af dem spiller i Herre Ligaen i dag

De resultater har været medvirkende til, at Kim Kolding Hansen tidligere har modtaget anerkendelse for sit virke. "Han blev kåret som "Årets træner" i Aars HK 1995/1996 og 2005/2006. Han er også blevet udnævnt til "Årets Senior" i I989/1990.

Når man har været med i mange år, kommer tanken om at stoppe. Han har i flere år sagt i år skal jeg ikke være træner. Men så mangler der en, og så træder Kim til.
Han har altid været god til at træde til, ikke kun som træner, men når der har manglet arbejdskraft til et eller andet.

Faktisk rækker hans håndboldinteresse også længere ud.
Kim Kolding Hansen har deltaget for Jydsk Håndbold Forbund i arbejdet med seedning af ungdomshold til divisionsrækkerne.

Det er han kvalificeret til, fordi han kender alt og alle inden for håndboldsporten. Han ved hvor de bedste spillere er.

Han kender trænerne for de enkelte hold, hans netværk inden for håndbold er enormt.

Det medfører, at han har styr på, hvem der bliver de næste stjerner. For sin indsats i håndboldsporten modtog han helt fortjent i 2020 Dansk Håndboldforbunds rejselegat. Legatet gælder til at kunne overvære en slutrunde indenfor EM eller VM i håndbold, og det passer ham rigtig godt.
 
Kim Kolding Hansen har nemlig tidligere været til slutrunder. Han rejser gerne for at se en god håndboldkamp.
Håndbold er hans passion, og man møder ofte Kim Kolding Hansen i Østermarkshallen i Aars, hvor han som nævnt kan navnene på alle spillere.

”Årets Kimber”, lever ikke af håndbold. Han arbejder til daglig hos Dansk Skalform A/S. Han har kone og to voksne børn, som han også bruger så meget tid sammen med som han kan.

Familiens nye hundehvalp har også kimbrerens opmærksomhed. Når det ikke skal være håndbold, vil Kim Kolding Hansen gerne have en god koncert-oplevelse. Han er blevet ivrig deltager ved Nibe Festivalen sammen med konen og nogle venner. De deltager ikke blot en dag, men alle dagene.
 
 
© Kimbrerne i Aars