Kimbrerne / 2014 Paul Schøning

2014 Paul Schøning, Aars Gymnastikforening

Morten Rasmussen, formand for Kimbrerkomitéen, sagde ved udpegningen af  Årets Kimbrer 2014:

 
Kåringen af Årets Kimbrer, er nr. 42 i rækken.

I år, er årets kimbrer en person som jeg kender godt fra min tid i folkeskolen.

De timer jeg havde personen, var altid et pusterum fra den traditionelle undervisning, et pusterum hvor vi kunne få rørt kroppen.

Det er har i år været svært at holde navnet på årets kimbrer skjult for de personer omkring ham.

Der  var ikke nogen som vidste at han skulle være årets kimbrer, det var vigtigt for ham.

Så da vi skulle mødes for at tale om dagen i dag, skulle  vi mødes uden for byen, så vi ikke blev set sammen.

Han har i dag hjulpet med optoget og plejer at hjælpe med at rigge vognen af efter optoget, men har selv skaffet en afløser til denne sidst opgave, så han kunne nå at være her, for optoget ville han altså være en del af.

Så spændingen er blevet holdt til det sidste, og selv ikke hans kone ved det ikke før nu.

Hun kan se han står klar i kulissen, hvor hun også befinder sig, da hun allerede tidligere i år 2002 modtog æres titlen, og udnævnelsen som Kimbrer.

For mange personer, der kender årets kimbrer, står navnet nu klart og for andre er en nærmere præsentation nok nødvendig.

Årets Kimbrer 2014 er Paul Schøning fra Aars Gymnastikforening.

Feltet af nominerede i år har været på 4 personer, som alle er værdige til at bære titlen og derfor må man sige at Årets Kimbrer i år har været med til at hæve baren yderligere, for hvad det kræves for at få æres- udnævnelsen - årets kimbrer.

Paul Schøning stammer oprindeligt fra Haderslev, men Aars blev stedet hvor han har sat sit præg inden for bl. a. gymnastikken fra år 1974, men også i Svømmeklubben og Vollyballklubben har han undervist.

Flere kender ham nu også som køreskolelære, da han i mange år havde egen virksomhed, jeg tog også kørekort ved ham, nogen siger det kan ses på kørestilen, og om det er et kompliment vil jeg være usagt.

Paul Schøning har være underviser, instruktør og kursusholder inden for forskellige discipliner i Aars Gymnastikforening.
Indførslen og AIK succes indenfor stortrampolin er hans fortjeneste.
 Paul er en særdeles sympatisk og vellidt person, han er en stor gevinst for sine gymnaster, og sine omgivelse i det hele taget.

Paul har påtaget sig mange opgaver, af kortere eller længere varighed igennem året, og har dermed været med til at påvirke de unge mennesker i en særdeles positiv retning inden for idrætten såvel som på det personlige plan.
 Giv en stor hånd og skulderklap til Paul Schøning.
© Kimbrerne i Aars